Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Egy ápoló széria, melynek elsődleges feladata az érzékeny bőr helyreállítása.

Képtalálat a következőre: „babor calming”
A bőr természetéből adandóan is lehet érzékeny, de valamilyen külső vagy belső tényező során azzá is válhat.
Ezt az állapotot épp úgy generálhatják a környezeti tényezők, mint az egyén életvitelének változása, melyek gyengítik a bőr természetes védekező képességét, így az képtelen lesz a továbbiakban megfelelő védelmet nyújtani a káros hatásokkal szemben.
A bőr piros és irritált lesz, kellemetlen feszítő érzés jelentkezik, emiatt az arcbőr fáradtnak tűnik továbbá lehet foltos és hámló is.
Ilyenkor előfordulhat, hogy már nem képes befogadni a különböző arckrémeket, sőt minden kozmetikum irritációt okozhat. A további kísérletezések pedig csak tovább rontanak a bőr állapotán.

A CALMING széria termékei az érzékeny bőrnek igazi megkönnyebbülés okoznak, mivel speciálisan kifejlesztett hatóanyagai nem csak nyugtatják az irritált bőrt, hanem hosszútávon gyógyítják is azt.
Az egyedülálló INTENSE CALM kivonat szabályozza a bőrben egy különleges fájdalom felismerő aktivitását, mely felelős lehet a bőr érzékenységéért. Továbbá gátolja és érzésteleníti az irritáló folyamatokat a bőrben, hogy azonnal lenyugtassa és kevésbé érzékenyen reagáljon.

Calming SerumCalming Eye CreamCalming CreamCalming Cream RichCalming Bi-Phase SerumCalming Bio-Cellulose Mask

A szériához tartozik szérum, szemkörnyék ápoló, hidratáló és tápláló krém, továbbá a speciális termékek közt megtalálható a kétfázisú szérum és a bio cellulóz maszk. Minden terméket nagyon jól tűri az irritált, gyulladt bőr, azonnal csökkenti a kellemetlenség érzetet, intenzíven hidratál és nyugtat, erősíti a bőr védekező rétegét,védelmet nyújt a korai öregedéssel szemben. Hosszú távú használata során az érzékenység érezhetően és láthatóan csökken.

Minden érzékeny bőrre kifejlesztett termék színezéktől, védőszertől, parfümöktől, emulgeálószertől mentes!

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, vitalizálás, könnyed C-vitaminos peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ampulla, hely specifikus maszk, BABOR Lifting Touch masszázs, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

90 perc: 14.500 Ft 60 perc:8500 Ft

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus- és probléma meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.
A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor - termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.