Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

A széria, mely ragyogóbbá és frissebbé varázsolja a fáradt bőrt.

Képtalálat a következőre: „babor vitalizing”
A stressz vagy az érzelmi terhek, a környezeti hatások, mint például az UV sugárzás, a kék fény vagy a légszennyezés gyakran fáradt, kimerült és sápadt bőrhöz vezetnek.
A bőr gyakran fakóvá, sápadttá válik, mely egyenetlenséggel és szárazsággal párosul, elveszíti rugalmasságát, vitalitását és tömörségét.
Mivel a bőr energiahiányos, nem tud megfelelően harcolni a káros környezeti hatások ellen, és a bőr regenerációs folyamata sem képes optimálisan működni.
Ezek eredményeként, a bőr veszít ellenálló képességéből a külső stressz hatások ellen és felgyorsul a bőröregedés.

Az ENERGY Plus Complex és Perfection Complex kombinációja revitalizálja a bőrt és támogatja a regenerációs folyamatokat, Stimulálja abőr anyagcseréjét és a megújulását.
A Blue Light Protect Szabadgyök-megkötő képességének köszönhetően kompetens védelmet nyújt az UV sugárzás, valamint a digitális kék fény által kiváltott korai öregedéssel szemben.
A shea vaj javítja a bőr természetes védőrétegét és a szezámból, jojobából és szójából származó növényi olajak értékes lipideket biztosítanak.
Továbbá az EpigenTech Power peptid epigenetikai módszerrel megelőzi az öregedést és erősíti a sejteket.
A bőr rózsásan frissnek és ragyogóan élettel telinek látszik.

Vitalizing SerumVitalizing Eye CreamVitalizing CreamVitalizing Cream RichVitalizing Mask

A szériához tartozik élénkítő szérum, könnyű szemkörnyék ápoló, hidratáló krém a fáradt, beesett hatású arcra és gazdag tápláló krém a fáradt, beesett arcra, továbbá a speciális termékek közt megtalálható az exkluzív aktiváló maszk. Minden termék erősíti a bőr védekező rétegét, segíti a bőr regenerálódását és a sejtmegújulást. Intenzíven hidratál és kisimítja a bőr felszínét.
A rózsásan friss, egyenletes, ragyogó küllemért.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ampulla, hely specifikus maszk, BABOR Lifting Touch masszázs, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

90 perc: 14.500 Ft 60 perc: 8500 Ft

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.

A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor- termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.