Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Luxus anti-aging bőrápoló termékcsalád, mely visszaadja bőre egyedülálló szépségét és eltünteti a korral járó bőrhibákat. 

Kapcsolódó kép

Ajánlom a 30 év feletti korosztály számára, a bőr öregedési folyamatok megelőzésére. 

Menyasszonyok kozmetikai előkészítésére a legjobb választás, a tökéletes szépség eléréséhez. 

A bőr öregedés témakörében végzett kutatásokkal a világ minden táján foglalkoznak tudósok - amit már tudunk, hogy a bőr öregedése több különböző tényezőktől függ.

Egyrészről, a bőr öregedése atermészetes öregedési folyamat része (amit a lassuló sejttosztódás jellemez és a véredények csökkentett vérellátása), valamint genetikai hajlam és hormonális változások okozzák. 
Más részről, külső hatások, melyek nagyrészt az illető életstílusán múlnak, gyorsabb és idő előtti bőr öregedéshez vezethetnek.
Más negatív tényekők például a túlzásba vitt napozás, valamint a dohányzás, italozás, érkezési szokások és a stressz.

A bőr öregedésenek okai tehát nem csupán a génekben találhatóak, hanem a túlfeszített modern mindennapok is meghagyják a nyomukat a bőrön.

Egy idő után már a bőr természetes védelmi mechanizmusai is gyengülnek és a sejt megújulás is lelassul. A bőr veszít ragyogásából, rugalmasságából és a ráncok láthatóvá válnak.

A BABOR kutató csapata ezért fejlesztette ki ezt a hatékony anti-aging sorozatot a REVERSIVE-t, innovatív RE-YOUTH (fiatalító) komplex-el.

Ez az exluzív, precíziós formula, tökéletesen összehangolt, nagy teljesítményű aktív összetevőket tartalmaz mint a TELOVITIN, AGICYL, LUMICOL és az EPOCYL. 
A bőr vissza kapja a fiatalságát és ragyogását.

A sejtaktivitás biztosítja a telomerek (kromoszómák végeit lezáró elem) védelmét és aktiválja a hosszú élet gént a SIRT-1-et. Plusz láthatóan és kézzel foghatóan megakadályozza a kollagén rostok számának csökkenését, valamint az oxidatív károsodásokat.

TELOVITIN - Hosszabb idejig tartja fiatalon a sejteket
Megelőzi és meghosszabbítja a sejtek élet ciklusát. Egy Nobel-díjas kutatást alapul véve, védi a telomereket, segíti a sejtmegújulást és lelassítja a sejtek öregedését.

AGICYL - Aktiválja a bőr saját védelmi mechanizmusait
A multi-aktív őssejt kivonat újra aktiválja a bőr anti-aging mechanizmusát: minimalizálja a bőr saját anti-aging állományát és aktiválja a hosszú élettartam gént a SIRT-1-et.

LUMICOL - A ragyogásért és fényességért
A mikro-alga kivonat csökkenti a szövetekben a protein felhalmozódását és a protein tioredoxinnal kiegyenlíti az arcszínt. A bőr visszanyeri a ragyogását.

EPOCYL - Azonnal látható simaság
A tengeri exopoliszacharidok ezzel a speciális felszíni struktúrával egy filmréteget képez a bőrön, 15 perc alatt láthatóan kisimítja/kiegyenlíti a ráncokat és bőrhibákat, hatása órákig látható.

BABOR Rózsa - A virágok királynője
A BABOR rózsák adják az új REVERSIVE terékcsalád páratlan illatát.

Az exkluzív anti-aging bőrápolási sorozat, a REVERSIVE láthatóan csökkenti a mély ráncokat. Ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti a tónusokat.
Feszesebb és simább, bársonyosabb lesz a bőr.
A REVERSIVE megtartja a bőr egyedülálló szépségét, mialatt eltünteti a kisebb, életkorral kialakuló foltokat.

AZ ELJÁRÁS:
Letisztítás, ReVersive AHA treatment peeling,  Kéz/Kar frissítés, BABOR Ajak volumen, BABOR Lifting Touch, Kezelés kézfejre/karra, Lift-up kezelés szemkörnyékre, Maszk, Zárókrém, BABOR AGE ID nappali smink

Az eredmény: Fiatalosan ragyogó, mélyen ellazult, lágyabb és egyenletesebb bőr.
Feszesebb kotúrok, összehasonlíthatatlan belső nyugalom és pihent érzés.

A kezelés időtartama és ára: 120 perc: 25.500 Ft

Luxus anti-aging bőrápoló terménycsalád otthon is!

ReVersive termékválaszték:

ReVersive Anti-Aging Cream - Egy ruganyos 24 órás anti-aging arckrémReVersive Cream
ReVersive Anti-Aging Cream Rich - Gazdag összetételű, de jól felszívódó 24 órás anti-aging arckrémAnti-aging Cream Rich
ReVersive Anti-Aging Eye Cream - Szembetűnő ragyogásReVersive Eye Cream
ReVersive Anti-Aging Dual Serum - Egy 4-hetes intenzív kezelés, amely felszínre hozza a benned rejlő szépségetReVersive Dual Serum
ReVersive Anti-Aging Overnight Mask - Egy éjszakai maszk a reggelre fiatalosan sima, friss arcbőrértReVersive Overnight Mask
Supreme Glow Anti-Aging Cream - A CsodakrémSUPREME GLOW anti-aging cream

A ReVerise termékválasztéka elérhető a Maszk Kozmetikai Szaküzletben.
További információkért látogasson el hozzám.