Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Lifting és öregedésgátlás a legmagasabb szinten. 35 év feletti hölgyek részére.

Kapcsolódó kép

A HSR Lifting egy luxus, öregedésgátló bőrápoló-család, amely minden bőrtípusra megfelel.
A ráncképződés legfőbb okaival száll szembe: a teltség- és rugalmasságvesztés, a bőr anyagcseréjének lassulása, és a bőrmátrix keményedése.
Öt nagyhatékonyságú aktív összetevő ötvözete száll szembe minden típusú ránccal, és a bőr tónusvesztésével.
Ennek a precíziós, feszesítő hatású bőrápoló termékcsaládnak innovatív és széles skálája biztosítja, hogy a bőr simább, rugalmasabb, fiatalosabb.

Átfogó kezelés az összes típusú ránc ellen
40 éves kortól a bőr elkezdi elveszíteni rugalmasságát, tónusosságát. A genetikai hajlam valamint a környezeti hatások is hozzájárulnak a különféle ráncok kialakulásához, melyektől idősebbnek néz ki a bőr.

1. Gravitációs ráncok, statikus ráncok, melyek a gravitáció következtében alakulnak ki.

2. Mimikai ráncok, dinamikus ráncok, melyek az állandóan ismértődő arc izom feszítések nyomán alakulnak ki.

3. Plissée ráncok, apróbb vonalak és ráncok melyek a roncsolt, száraz bőrön jelennek meg.

A Multitendyn Plus proteinek és peptidek, szójabab és köles kivonattal. Csökkenti az öregedéssel járó elasztin és kollagén vesztés miatt kialakult ráncokat, vonalakat. Serkenti a kollagén és elasztin termelést, ezzel egyidőben meg is állítja ezek csökkenését. A támasztószövetek erősebbek az arc kontúrok feszesebbek lesznek.

A Lupinus/ Csillagfürt kivonat és napraforgó olaj, a lufiszerű hatásért felelős. Csökkenti a gravitációs ráncokat és optimalizálja a kollagén szerkezetet és feszesíti az arckontúrt.

A Karnozin természetes amino sav, L-Karnozin, csökkenti a kollagén rostok glikációját. Ez a "karamellizációs" folyamat okozza a kollagén rostok megkeményedését. Merevvé, mozdulatlanná válnak és el is törnek, így alakulnak ki a ráncok és apróbb vonalak. A Karnozin megelőzi a cukor molekulák proteinhez kapcsolódását a kötőszövetben, így a kollagény rostok visszanyerik rugalmasságukat.

A Relaxo Peptid hibiszkusz magból csökkenti a mimikai ráncokat az izomösszehúzódások enyhítésével. Megnöveli a bőr nyugalmi állapotának idejét ezáltal csökkenti a mimikai ráncok kialakulásának gyakoriságát.

A Neuroreceptor Peptid növényi proteinekből kivont Hexapeptid-47, mely csökkenti az izomösszehúzódásokat, ezáltal csökkenti a mimikai ráncokat. Csökkenti a százaz bőr nyomán kialakuló apróbb ráncokat és vonalakat és simább, feszesebb megjelenést biztosít a transzepidermális vízveszteség (TEWL) csökkentésével. Optimalizálja a bőr védőgátjának fenntartásáért felelős lipid szintézist.

A bőr egy személyre szabott kezelés keretében visszakapja a fiatalos, feszességét és rugalmasságát. Az arc kontúrok határozottabbak lesznek. A ráncok és vonalak láthatóan és folyamatosan csökkennek.

AZ ELJÁRÁS: Letisztítás, BABOR Face Shaping/ arc formázás, BABOR Ajak Volume, BABOR Liftinf Touch, Szem ápolás, Face line mask és cream mask, Extra Firming zárókrém, BABOR AGE ID nappali smink

Az eredmény: Az abszolút lifting hatás: Kisimítja a bőrt és feszesíti a kontúrokat!

A kezelés időtartama és ára: 120 perc: 23.500 Ft

Magas hatékonyságú ránctalanító arc ápoló terménycsalád otthon is!

HSR lifting extra firming cream - Luxus ránctalanító kezelési krém arcraextra firming cream
HSR lifting extra firming cream rich - Luxus, extrém gazdag ránctalanító kezelési krém arcraextra firming cream rich
HSR lifting extra firming eye cream - Intenzív feszesítő és simító hatást nyújt a szemkörnyéki területekre és megemeli a szmhéjatextra firming eye cream
HSR lifting extra firming serum - A lifting hatás támogatására tervezett koncentrált ránctalanító szérumextra firming serum
HSR lifting extra firming foam mask - Luxus ránctalanító hab maszkextra firming foam mask
HSR lifting extra firming neck&décolleté cream - Egyenletes, selymesen folyékony krém, mely azonnal gyönyörű dekoltázst varázsolextra firming neck & décolleté cream
HSR lifting extra firming hand cream - Egy luxus öregedésgátló kézkrémextra firming hand cream

A HSR Lifting termékválasztéka elérhető a Maszk Kozmetikai Szaküzletben.
További információkért látogasson el hozzám.