Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

A széria, mely kiegyensúlyozott és fiatalosan ragyogó külsőt biztosít.

Kapcsolódó kép
A kombinált bőr egyszerre fénylő és száraz, sokszor fakó és egyenetlen külső tükröződik.
A megoldás ebben az esetben mindenképpen a faggyútermelés csökkentése és a nedvességtartalom növeléséve. Ez a komplex hatás csak tökéletesen összhangban lévő hatóanyag kombinációval érhető el.

A széria kiegyensúlyozó SEBUCON összetevőjének, szabályozó hatása van, valamint visszaállítja az olaj szintek és a bőr nedvességének tökéletes egyensúlyát. Intenzíven hidratál és eloszlatja a nedvességet a bőr száraz területein. Maradandóan csökkenti az olajos területeken a faggyútermelést, ezzel párhuzamosan csökkenti a pórusok méretét és a zsíros fénylést.
A BIOPOLIMEREK láthatatlan mikrorétegként tapadnak a bőrre és felszabadítják a bent tartott nedvességet depó hatással. Ezzel egyidejűleg megvédi a bőrt a dehidratációtól.
Továbbá az EpigenTech peptid megelőzi az öregedést és erősíti a sejteket.
Így a bőr rózsásan friss és egyenletesebb lesz már egyszeri használat után is, 24 órán keresztül.

Balancing SerumRefreshing Eye PadsBalancing CreamBalancing Cream RichBalancing Bio-Cellulose Mask

A szériához tartozik intenzív kiegyensúlyozó szérum, szemkörnyék ápoló korongok, könnyű hidratáló krém és gazdag tápláló krém, továbbá a speciális termékek közt megtalálható a bio cellulóz maszk, mely finomítja az arc struktúráját.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ampulla, hely specifikus maszk, BABOR Lifting Touch masszázs, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

90 perc: 14.500 Ft 60 perc:8500 Ft

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.
A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor - termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.