Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Egy ápoló széria a zsíros és tisztátlan bőr kiegyensúlyozására és tisztántartására.

Képtalálat a következőre: „babor purifying”
A zsíros, tisztátalan bőrt a felszínen lévő lipidek nagy mennyisége jellemzi, melyet a faggyúmirigy túlzott aktivitása okoz.
Az ilyen bőr pórusai tágak, fényes, és hajlamos a mitesszerek, valamint pattanások kialakulására, mivel a legfelső réteg szarusejtjei túltermelődnek.
Ez a bőr állapot leggyakrabban serdülő korban jelentkezik, azonban a kellemetlen fényesség és szennyeződések nem mindig tűnnek el a felnőtt kor kezdetéig.
Gyakran ez a bőrtípus megmarad a 40-es évek közepéig, vagy először csak 40 éves korban jelentkezhet.
Ilyen esetekben olyan ápolásra van szükség, amely nemcsak megbízhatóan küzd a szennyeződések ellen, hanem kivédi a rugalmasság csökkenését és megakadályozza a ráncok kialakulását.

A PURIFYING ápoló széria a SUPER PURE kivonattal segít csökkenteni a bőrön lévő szennyeződéseket és megelőzi azok kialakulását. Normalizálja a sejt osztódást és optimalizálja a természetes hámlási folyamatot a bőr felszínén, ez azt jelenti, hogy a faggyú akadálytalanul áramlik és a bőrhibák kialakulását hatékonyan megelőzi. Antibakteriális hatással bír, kifejezetten az aknéra/ pattanásokra hajlamos bőrön. Stimulálja a kollagén termelődést, a bőr gyorsabban regenerálódik, így a hibák és irritációk gyorsabban megszűnnek. A rizskeményítő mattítja az arcbőrt.
Epigenetikai kutatások eredményeként egy specifikus peptidet is tartalmaznak a készítmények, ennek hatására a bőrben lévő sejtek erősödnek és még gyönyörűbb bőrt eredményeznek.
Az eredmény egyenletesebb, látványosan tiszta, kiegyensúlyozott külső.

Purifying SerumPurifying Cooling Eye GelPurifying CreamPurifying Cream RichPurifying Mask

A szériához tartozik tisztító, kiegyensúlyozó szérum, frissítő szemkörnyék ápoló gél, extra könnyű hidratáló krém és könnyed tápláló krém, továbbá a speciális termékek közt megtalálható a mattító, tisztító, intenzív maszk, mely finomítja az arc struktúráját.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, tisztítás, aktív hatóanyag/ampulla, hely specifikus maszk, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

90 perc: 10.500 Ft 120 perc: 13.500 Ft

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.

A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor - termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.