Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Egy gazdag bőrápoló termékcsoport, mely a száraz, mimikai ráncokkal teli, regenerációra védelemre szoruló bőrt ápolja.

Kapcsolódó kép

Értékes olajokkal és zsírokkal táplálják a bőrt, melyek maradéktalanul felszívódnak, például: avokádó olaj, makadámdió olaj, mangómag olaj, szezám olaj, kukorica csíra olaj. Az E-vitamin megköti a szabadgyököket, a növényi őssejt pedig védi a bőrsejt DNS-ét az UV sugárzás okozta károsodástól és szabadgyököktől.

A csoporthoz tartozó termékek:

Argan Cream: Gazdag bőrtápláló krém a selymesen puha bőrért.Argan Cream
Mimical Control Cream: Könnyű hidratáló krém a mimikai ráncok csökkentésére.Mimical Control Cream
Selection Cream: Gazdagon tápláló és védő krém a gyönyörű, fiatalosan ragyogó bőrért.Selection Cream
Complex C Cream: Gazdag, vitalizáló bőrápoló krém.Complex C Cream
Intensive Repair Cream: Rendkívül gazdagon tápláló krém a bőr regenerációjának serkentése érdekében.Intensive Repair Cream
Rejuvenating Face Oil: Exkluzív, bársonyfényű olaj a ragyogó arcbőrért.Képtalálat a következőre: „babor rejuvenating face oil”

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, arc olaj, BABOR Lifting Touch masszázs gazdag bőrtápláló krémmel, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

60-90 perc:9500 Ft

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot,arc olajat, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.

A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor- termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.