Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

A széria, mely extra hidratálást és lipideket biztosít a száraz bőrnek.

Képtalálat a következőre: „babor moisturizing”
A száraz bőr zsír- és vízhiányos. 
Emiatt az arcbőr fakó, érzékeny, hámló és rugalmatlan lesz.
Rendszerint letisztítás után kellemetlen, feszülő érzés jelentkezik.
A nedvességhiány miatt az arcon és a szemek alatt kialakulnak a szárazság okozta ráncok.

A széria fő aktív összetevője a DEEP MOIST kivonat, amely biztosítja a bőr számára az intenzív, hosszan tartó hidratálást és értékes lipideket. Azonnal és hosszan javítja a bőr nedvességtartalmát. Javítja a bőrben lévő nedvességmegkötő faktor koncentrációt és vissza adja a bőr rugalmasságát. Ezen kívül az EpigenTech peptid bőröregedés megelőzést biztosít, valamint megerősíti a sejteket. A bőr rózsásan friss és puha lesz már egyszeri használat után is, 24 órán keresztül.

Moisturizing SerumMoisturizing Eye CreamMoisturizing CreamMoisturizing Cream RichMoisturizing Foam MaskMoisturizing Face Oil

A szériához tartozik:az intenzív hidratálását szolgáló szérum, szemkörnyék ápoló, hidratáló krém és gazdag tápláló krém, továbbá a speciális termékek közt megtalálható a habmaszk és az arc ápoló olaj a kivételesen száraz bőrre. Minden termék intenzív nedvességgel látja el a bőrt és segíti a víz megtartását. Azonnal csökkenti a bőrfeszesség okozta kellemetlen érzetet,kisimítja a szárazság okozta ráncokat, erősíti a bőr védekező rétegét,védelmet nyújt a korai öregedéssel szemben.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ampulla, hely specifikus maszk, BABOR Lifting Touch masszázs, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

90 perc: 14.500 Ft   /   60 perc: 8500 Ft

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.
A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor - termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.