Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

Az arcbőrt láthatóan simábbá és fiatalabbá varázsolja.

Képtalálat a következőre: „doctor babor face”
A multiaktív hialuronsav-komplex, és tengeri kollagén intenzíven hidratálja a bőrt, és segít rugalmasságának megtartásában. Csökkenti a ráncokat, feszesíti a szöveteket.
A 2%-os tripeptid-oldat aktiválja a bőr természetes kollagéntermelését, így az érezhetően sűrűbb és feszesebb lesz a kezelést követően. Láthatóan javítja az arcbőr megjelenését.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ collagen boost infusion, collagen biomatrix maszk, BABOR Lifting Touch masszázs collagen booster krémmel, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

90-120 perc: 18.500 Ft

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

Collagen Boost Infusion - Egy extra adag kollagén a még feszesebb bőrértKapcsolódó kép

Collagen Booster Cream - Feszesíti a bőrtKéptalálat a következőre: „babor collagen”

Keresse a Maszk Kozmetika Szaküzletében.


Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.

A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor- termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.