Balatonboglár, Sétáló utca 4. Földszint 6.

+36 30 204 3868

info@maskcosmetics.hu

A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt.

Képtalálat a következőre: „babor grand cru”

A Rózsa kivonat erősíti a bőr védőrétegét, így a képességét is, hogy megkösse a szabadgyököket, valamint védelmet nyújt a környezeti hatások okozta öregedés ellen. Támogatja a bőrsejtek anyagcseréjének aktivitását és elősegíti a méreganyagok lebontását. Gátolja a bőrön kialakuló foltok kialakulását, valamint kisimítja a bőregyenetlenségeket.
A Rejuvenating Face Oil, exkluzív bársonyfényű olaj, mely maradéktalanul felszívódik így visszaállítja a bőr lipid egyensúlyát anélkül, hogy elnehezítené azt. Ragyogóvá varázsolja a bőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

A The Rose cellulose maszk intenzíven pótolja a nedvességet a bőrben, ezáltal kisimítja a ráncokat.

Kozmetikai szalonkezelés menete: 2 fázisú letisztítás, anyagcsere fokozás, enzim peeling, tonizálás, aktív hatóanyag/ rózsa ampulla, arc olaj, cellulose maszk, BABOR Lifting Touch masszázs, szemkörnyék ápolás, nappali krém, zárásként nappali smink.

A kezeléshez használt kozmetikumok és a kezelés menete minden esetben egyénre szabott.

60-90 perc: 12.500 Ft

Minden idők legexkluzívabb anti-aging ampulla kezelése 3 lépésben 7 napon keresztül.

Grand CruGrand Cru

Az ampullákat keresse a Maszk Kozmetika Szaküzletében.

Otthoni bőrápoláshoz képzett szaktanácsadást kap pontos bőrtípus meghatározással, így nem kell kísérleteznie a drogériákban, gyógyszertárakban kapható kozmetikumokkal.
Szalonkezelés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb arctisztítót, szérumot, szemkörnyék ápolót, krémet, maszkot, figyelembe véve az életvitelét, bőre állapotát, életkorát és az éppen aktuális időjárási tényezőket.

Termékminta kipróbálására lehetőség van.

A kozmetika szaküzletként is nyitva áll minden kedves érdeklődő, meglévő és jövőbeli vendégem előtt, így bármikor hozzájuthat kedvenc Babor- termékeihez ha épp kifogyóban van a készlete.